Trainers van Team Schreiber
Martial Arts Lessen

Irma Verhoeff en Bob Schrijber, verzorgen zelf merendeel van de lessen die aan dit team worden gegeven. Hierbij krijgen zei echter wel veel steun van goeie mensen die al een lange tijd mee lopen in dit team.
Vechter Stefan Struve

Stefan Struve

De MMA lessen worden voornamelijk verzorgt door Bob zelf, maar ook bij deze lessen wordt er regelmatig gewisseld van trainer. Stefan Struve die al geruime tijd in wedstrijd verband uitkomt voor Team Schreiber neemt regelmatig tot vaak de MMA lessen voor zijn rekening. Stefan heeft in zijn carriĂšre hard gewerkt en is nu een bekend vechter in de grootste MMA organisatie ter wereld, de UFC. Hierdoor vecht hij over heel de wereld, maar voornamelijk in Noord Amerika. Onze droom is dat hij voor deze organisatie eens voor de titel zal vechten, wat in zijn mogelijkheden ligt. Stefan die bekend staat om zijn grondgevecht. Tijdens zijn lessen geeft hij zijn kennis met veel plezier en passie door aan de mensen die in de lessen rondlopen.

Nills van Noord

Nills van Noord een professional A klasse MMA vechter met meerdere gevechten en titels achter zijn naam, neemt ook regelmatig de MMA les voor zijn rekening.

Irvin Ottenhof

Irvin Ottenhof is de man achter de FIT + lessen die elke zondag gegeven wordt, ook springt hij regelmatig bij in andere lessen.