Gister de televisie uitgedrukt na het kijken van de persconferentie. Onze tranen even moeten verdringen waarbij ik een lekker glaasje limonade had in geschonken. Na dit glaasje hebben wij deze boodschap die ons verkocht werd even een nachtje op ons in laten werken.
Toch pakken we het positief op en gaan wij proberen jullie, onze leden het naar ‘t zin te maken. Demissionair minister Rutte heeft ons opgedragen dat onze deuren van 17.00 tot 05.00 uur gesloten moeten zijn. Moeilijk om het dan toch iedereen naar de zin te maken, maar nogmaals, we gaan ons best doen.
Al onze ochtend lessen blijven staan zoals ze altijd op ons rooster hebben gestaan. Dit geldt ook voor de lessen die op zaterdag en zondag ochtend gegeven worden.
Op de dinsdag ochtend zal nu ook een bokszak training van 9.30 tot 10.30 uur ingelast worden. Op deze zelfde dinsdag om 15.30 tot 16.30 uur zal de grappling/mma les worden gegeven door Stefan Struve. Op de woensdag ochtend lassen wij nu ook een goede morgen bokszak training in van 8.00 tot 9.00 uur.
Bij binnen komst en in de kleedkamers zal de 1.5 meter regel gehandhaafd moeten blijven. Blijf daarom niet te lang op de gang staan en ga zo snel mogelijk de zaal in. In de zaal vervalt deze regel en kunnen we gewoon ons ding doen. Overbodig om te zeggen, maar voor de duidelijkheid (toch liever even gezegd) blijven alle basis regels van kracht. Geen handen geven, nies in je elleboog holte, was je handen en reinig regelmatig je handen met desinfectie middel uit de daarvoor bestemde aanwezige desinfectie flacons, vooral bij binnenkomst. Wij zullen ook op maandag middag van 15.30 tot 16.30 uur een kids 12 tot 15 jaar training geven in de bovenzaal. In de beneden zaal om de zelfde tijd een bokszak training worden gegeven en deze training is voor de volwassenen. Mocht iemand van de kids training het niet helemaal redden met de school tijden is het geen probleem dat je later binnen komt wat ook op de vrijdag geldt. De woensdag middag is en blijft voor onze aller kleinste gladiatoren in de leeftijd groep van 6 tot 11 jaar. Donderdag middag ook van 15.30 tot 16.30 uur wederom een training in de benedenzaal die zal bestaan uit oefeningen op de bokszak. Op deze zelfde donderdag, zelfde tijd hebben wij een sparring kickboxing training in de bovenzaal. Bij deze training is iedereen welkom. Beginner, gevorderden waar wij een lekkere interactieve training voor organiseren. De vrijdagmiddag op de zelfde tijd, 15.30 tot 16.30 uur kunnen de kids van 12 tot 15 jaar in de sportschool weer aan de bak. Deze zelfde dag, zelfde tijd zijn de volwassenen weer in de benedenzaal van harte welkom voor een bokszak/fitness/circuit training.
Wij adviseren dat jullie om al in sportkleding naar de sportschool te komen en thuis te douchen. Dit voorkomt eventuele drukte en kruisverkeer in de kleed gelegenheden en de gang. Ons nieuwe rooster staat duidelijk op onze site en gaat vanaf zondag 28 november in dus buig jezelf daar nog even over.
Wij hopen dat iedereen bij ons blijft trainen, fit wil blijven want het is een bewezen feit dat de lichamelijke en ook de geestelijke gezondheid het aller, echt het aller belangrijkste is in deze pandemie.