Bellator
09-05-‘22
Denise vs Watanabe. Denise nr 2 op de ranking tegen de nummer 3.
Watanabe uit Japan die al haar pro wedstrijden heeft gewonnen op één na is geen flapdrol, maar op papier moet dit kunnen. Deze Japanse is de perfecte tegenstander voor Denise en hebben haar helemaal uit en na geplozen. Alles uit gekristalliseerd en daar ons game plan op aangepast. Mevrouw Watanabe gaat spijt krijgen dat ze deze wedstrijd heeft aangenomen en dit durf ik te zeggen zonder enige vorm van gêne.
Vroeg uit de veren deze ochtend.
Koffer gepakt, met Irma en de hondjes naar de sportschool gegaan om van daaruit de trein te pakken. Onze school ligt namelijk aan de overkant van het station. Irma “bewaakt” de sportschool deze aankomende week wat helemaal goed gaat komen. Druk weekje voor Irma, maar dit klusje gaat ze klaren !
Op Schiphol aangekomen waar wij enorme rijen wachtende mensen hebben moeten trotseren. Uit eindelijk na een kort vluchtje in Londen aangekomen. Door een mannetje naar het hotel gebracht die zwaar oké is. Om de de hoek de hal waar gevochten gaat worden en daarnaast een gigantische outlet. Rest wat gegeten en daarna nog een kleine workout gepakt en nu is het al weer bijna bedtijd. Tot morgen dan maar weer !