Dag 2 12-07-‘21
Zo eerste nachtje zit er op. Redelijk geslapen, maar werd midden in de nacht wakker gemaakt en sliep pas weer om 5.00 uur. Het lag niet aan de bedden of het hotel want dit is een goed hotel met goeie grote harde bedden. Normaal vind ik een onderbroken nachtrust niet erg want haal het altijd wel een keer in, maar nu werd ik wakker van de buren. De buren begonnen zo ongeveer rond 2.00 uur met …….. ja hoe ga ik dit nu netjes zeggen ? Ach, ik noem het “beestje” gewoon bij de naam. Zo rond 2.00 uur met neuken, prima, maar waarom moet daar zo bij geschreeuwd worden ? Oké zo af en toe elkaar even mee delen dat het goed gaat of dat het tempo opgevoerd gaat worden, maar waarom een uur tegen elkaar schreeuwen, gillen en krijsen ? Het leek wel of ik er naast zat zo luid. Twee maal op de muur gebeukt, maar het leek wel of dit het duo juist aanmoedigde. Dus in mijn beleving was dit gewoon de buurman pesten. Dat geschreeuw leid toch af ? Ik zou bij mezelf denken, hou je bek ff wijf ! Maar goed ik zou Bob niet zijn als dit niet gecounterd moest gaan worden. Op Schiphol heb ik een JBL box aangeschaft en wat geeft dat ding een geluid. Had mijn wekker om 6.30 uur gezet waarna ik de box heb uitgeprobeerd met een goed stukkie ouwe metal muziek. Na 10 minuutjes vond ik het welletjes en heb de slaap weer hervat.

Bij het opstaan eerst mijn pels gewassen en tijdens het douchen werd er heel zachtjes op mijn deur geklopt. In de eerste instantie dacht ik dat het m’n buren waren om over mijn metal muziek te komen zeiken, maar dat was niet het geval. Voor m’n deur stond een heerlijk ontbijtje en toen was het wachten tot we getest zouden worden zodat we ons weer vrij konden bewegen. Heb gelukkig niet te lang hoeven wachten en ja dat testen is gewoon niet leuk. Stok in je neus tot aan je hersenen en ben eigenlijk wel heel benieuwd tot wanneer deze onzin gaat duren in de wereld. Ik zeg onzin en hoop dat ik hier nu geen Corona discussie mee uitlok want laten we ook alsjeblieft stoppen met deze discussies. Ook deze discussies drijven ons uit elkaar wat ik al in een eerder verslag benoemde. De voor en tegens, of weet ik veel hoe ik dit moet benoemen. Het lijkt wel of deze discussies steeds populairder worden. De Zwarte Piet discussie, BLM, het milieu, de Corona, de boeren. Ik begrijp dat dit voor veel mensen belangrijk is en natuurlijk begrijp ik dat mensen hier een mening over hebben, maar zie dat hierover niet meer normaal geluld kan worden ? Iedereen mag toch een mening hebben ? Maar goed, stok in m’n neus gehad waarna we terug liepen richting de liften. Nou moet je weten dat dit hotel zo groot is, echt niet normaal zo groot dus pak je zo de verkeerde gang wat ons dus gebeurde. Lopen we een hal in waar een auto beurs werd op gezet waar mooie auto’s stonden ……. Zo gaaf, daar stond gewoon een paar miljard aan handel. Altijd leuk om zoiets per ongeluk mee te pakken. Maar goed, stel dat ik nu positief zou zijn, dan vind ik het raar dat ze me eerst door het hele hotel laten lopen, in de lift, uit de lift en in die beide “ritjes” stonden de liften helemaal vol met mensen en dan weer terug naar de kamer waar ik weer moest wachten ? Als je het dan echt veilig wil doen kom je toch naar mijn kamer en test je me daar ? Ik vind het allemaal een beetje wassen neus. De cijfers stijgen in Nederland en vooral bij de jeugd ? Ja vind je het raar dat als je de jeugd dwingt om een test te doen als hij of zij naar een festival of discotheek wil gaan ? Met meer testen bij de jeugd krijg je denk ik een logische verandering van de cijfers bij deze leeftijdsgroep ? Want daar testen we toch ook voor, om er achter te komen of iemand het heeft ? Maar goed, alsjeblieft geen discussie over alle Corona regels.

Tussen twee haakjes, ik mag zeggen dat de media aan deze wedstrijd en vooral in Nederland veel aandacht heeft besteed till so far. Noord Hollands Dagblad een veel gelezen krant heeft een niet normaal groot top artikel gemaakt. In de Telegraaf van vandaag een schandalig groot en ook leuk stuk. Spike besteed er veel aandacht aan, nu RTL boulevard nog. Denise aan de desk !!!!!

Verder slijt ik de dag maar een beetje met een filmpje, stukkie lezen om de tijd te doden bij het wachten op mijn test uitslag. Morgen
weer een nieuwe dag mensen !!