Wat een enerverende en spectaculaire dag is of eigenlijk was dit. Ik was gelukkig om 5.00 uur deze ochtend al wakker. Een nieuw bed is voor mij altijd lastig en slaap dan eigenlijk bij al mijn reizen die ik al gemaakt heb de eerste nacht slecht en vaak veel te kort. Ik zeg gelukkig want dan kan ik optimaal lekker lang van die twee x 24 uur quarantaine genieten. Wat ik hieraan prettig vind dat ik eens rustig over m’n werk en alles daaromheen na kan denken. Mijn leven is eigenlijk dat ik altijd en eeuwig 24 uur aansta. Om dat toch een beetje vast te houden kan ik tijdens het nadenken me over lekker veel dingen druk en zorgen maken. In de gevangenis noemen ze dat tuchten, je druk maken over dingen die je niet in de hand hebt en je op het moment van druk maken niets aan kan doen. Vroeger kreeg ik dan een tor in m’n kop, maar dat heb ik gelukkig niet meer. Nu bekijk ik het allemaal een stuk rustiger en heb ik er geen “storm” meer bij in m’n hoofd. Dit komt ook omdat ik weet dat Irma en de support om haar heen het allemaal perfect regelen. Het ontbijt waar ik de dag mee opende gaf ik een kleine 7. Ik twijfelde nog tussen een zes en half, maar werd uiteindelijk die 7. In de middag een hamburger gegeten die net een krappe 3 scoorde dus was een tegenvaller. Na de hele dag op m’n nest gelegen te hebben, een paar films te hebben versleten kreeg ik bijna last van doorlig plekken en trombose verschijnselen in m’n benen. Wat ook op een gegeven moment heel vervelend was, is dat lucht in de kamer onaangenaam en bedompt werd. Stefan en ik proberen elkaar zo veel mogelijk te pesten en daar hoort natuurlijk een goeie scheet bij. Gelukkig hebben we een balkondeur die open kan, maar tegen wat wij met z’n tweetjes produceren kan geen balkondeur op. Daarbij komt dat als je die deur open gooit er direct 38 graden binnen komt waar de airco niet tegen op kan. Om 18.00 uur zijn we wat gaan trainen in de kamer. In de kamer bij de balkon deur liggen twee matjes waar we een beetje wat stoot en trap werk kunnen doornemen. Was lekker om het bloed weer even te laten stromen. Ja je houd alleen de vangers op dus zoveel doe je niet ? Nou eigenlijk zou je voor de grap één keer een trap van Stefan op moeten vangen en dan mag jij kiezen of dat op de grote trap vangers of op een trapkussen is ? Zo’n power, zo’n geweld in de trappen die hij geeft met z’n 125 kg en die lengte …….. Maar goed dan had ik maar een vak moeten leren ? Mensen na deze drukke dag gaan we lekker op tijd naar ons doorligbedje. Morgen weer vroeg dag om waarschijnlijk bijna het zelfde te doen als vandaag, maar daar hebben we de hele dag de tijd voor om dat in te plannen !
We houden jullie op de hoogte