Huisregels van
Team Schreiber

Bob heeft drie tatoeages op zijn rug.
Één respect. Er zijn jammer genoeg veel mensen op deze aardbol die respect eerst willen krijgen voordat ze het misschien pas gaan geven. Wij bedoelen met het woord respect dat je het altijd eerst moet geven voordat je het terug mag verwachten.

De tweede is het woord recht.
Wij bedoelen met het woord recht dat je een ander nooit aan mag doen wat je zelf niet aangedaan wilt worden en dat je een ander altijd zo moet behandelen zoals je zelf graag behandeld wilt worden.
En de derde is trouw. Trouw is Ă©Ă©n van de moeilijkste dingen om je als mens aan te houden. Trouw is vooral eerlijkheid, eerlijkheid naar je mede mens toe en wie dat is, is op de goede weg om het woord trouw te mogen uitspreken.

Met deze drie woorden proberen wij Team Schreiber draaiende te houden en het klinkt hard, maar van iedereen die bij ons binnen loopt verwachten wij ook dat deze mensen zich hier zo goed en zo kwaad als het gaat aan houden. Daarnaast vragen wij ook aan iedereen die bij ons traint let op hygiëne, vinger en teen nagels kort, geen naar zweet geurende training kleding. Geen petjes of wat voor een hoofddeksel dan ook in onze training ruimte.

HYGIENE
Wij zijn van mening dat het zeer respectloos is om waar dan ook je hoofddeksel binnen op te houden en daarnaast is het ook zeer onhygiënisch om een hoofddeksel te dragen tijdens het trainen. Iedereen houd zijn shirt aan tijdens het trainen. Niet van wat heb ik het warm, even mijn shirt uit. Geen bezwete blote boven lijven wat wederom met hygiëne te maken heeft.

Ook vragen wij of iedereen de taal Nederlands zou willen spreken tenzij je het Nederlands niet machtig bent. Dit omdat wij vinden dat we het samen moeten doen, samen moeten groeien, samen beter moeten worden om verder te komen. Ga jij een voor merendeel die in onze school rondloopt onverstaanbare taal spreken zet je jezelf buiten de groep waardoor het groeiproces stagneert in het team. Maak je verstaanbaar om verder te komen!

Sta elkaar ten aller tijden normaal en respectvol te woord. Geen schuttingtaal, geen ziektes, vooral het K woord wordt niet getolereerd en respecteer het als iemand niet voldoet aan jouw verwachtingen. En als laatste, geen racisme. Ook niet in de vorm van een grap.

Wij hanteren deze normen en waarde al vele jaren en hebben gemerkt dat dit de aangename sfeer geeft die wij al vele jaren hebben in onze school. Als laatste vragen wij iedereen die aanwezig is op de MMA en op de lessen Muay Thai voor beginners/gevorderden een bitje (tand bescherming) en een tok ( kruis bescherming) te dragen. Ook adviseren wij dames die Ă©Ă©n van deze beide sporten bij ons beoefend om een borst bescherming te dragen.

Als laatste willen wij graag iedereen die bij ons traint, of komt trainen heel veel, fijn, sportief sport plezier toe wensen!

Team Schreiber