Mensen goed nieuws, eindelijk kunnen wij de deuren weer openen. Premier Rutte heeft woensdag 24-06-‘20 in zijn toespraak mede gedeeld dat sportscholen de deuren weer mogen openen vanaf 1 juli. Wat zijn wij blij, echt wat zijn wij blij.
Wij zullen onze deuren echter openen op vrijdag de 3de juli. Dit omdat er behoorlijk veel moet gebeuren om dit inderdaad te verwezenlijken. Wij zijn dus gesloten van woensdag 1 juli tot vrijdag ochtend 3 juli 10.00 uur. De eerste binnen training zal dus de circuit training van 10.00 tot 11.00 uur zijn. Ons oude rooster zal de 3de juli dan ook weer van kracht zijn. De leden hoeven zich dan ook niet meer in te schrijven via de site voor een les, kom naar de school en doe mee met de les. Toch zijn er wel een aantal andere zaken waar we rekening mee dienen te houden.

Om te beginnen, bij griep, verkoudheid, blijf thuis en ziek uit. Geef elkaar buiten de mat geen hand en nies/hoest ten aller tijden in de elleboogholte. Desinfecteer jou handen met de daarvoor bestemde desinfectie spray bussen die overal staan in de sportschool.
Alle lessen zijn weer toegestaan, ook de contact lessen zoals mma en spartraining kickboksen. Alleen voordat je de mat op gaat en na de les als je de mat af gaat moet de 1.5 meter regel wel gehandhaaft blijven. De douche ruimtes zijn tot onze grote spijt dus gesloten, douche thuis. Wil jij tijdens, voor of na de training naar het toilet, vraag dit dan altijd even zodat wij kunnen zien wie er naar het toilet is en er geen wachtende mensen bij het toilet komen te staan. Dit zelfde geldt ook als je jou bidon wilt vullen. Één tegelijk bij de kraan. Trek je training kleding alvast aan onder je trainingspak, meld je bij de ingang van de sportschool waar iemand staat die alles coördineert en jou uitlegt welke routing jij dient te lopen. In de zaal trek jij jou trainingspak uit, doe eventueel jou scheenbeschermers, boks/mma handschoenen aan en wacht in de zaal tot de les begint.

Mensen wij weten het, het is lastig en vervelend, maar het is niet anders. Wij hebben ons aan deze regelgeving te houden en vragen hierbij dan ook om jullie begrip.

Mochten er nog vragen zijn kun jij die altijd stellen aan Bob of Irma. Hopelijk zien wij jullie weer bij al onze binnen trainingen !!!!

Irma, Bob, David en Yvan