Dag drie en ben het helemaal zat. Wilde net na het niet normaal slechte ontbijt even op de stoep staan voor het hotel want dat zou toch wel toegestaan worden een klein, kort fris neusje halen ? Nee ik moest meteen naar binnen, mogen niet naar buiten …… Ben ik maar weer naar m’n kamer gegaan waar ik m’n neus tussen een kiertje van het raam heb geduwd om toch een beetje fresh air binnen te krijgen.
Maar goed, Denise moest zich om 9.00 uur melden in de ruimte waar de schaal staat om te kijken of ze haar gewicht had gemaakt. Moest ze daar blijven tot de officiële weging die om 11.00 uur begon ? Ja en bij beide wegingen mocht niemand aanwezig zijn ? Zat ik daar in m’n eentje aan de ontbijttafel en aan Hesdy had ik ook geen gezelligheid want die zat nog steeds op zijn kamer in z’n 24 uur Corona quarantaine. Denise baalde als een stekker en had natuurlijk ook geen puzzel boekje mee dus heeft zich daar twee uur stierlijk verveeld. Gelukkig waren beide meiden op gewicht. Om 12.00 uur dan maar weer de lunch gepakt want het restaurant is eigenlijk het enige “spannende” uitje wat ik till so far heb mee gemaakt hier. Ook de lunch scoorde niet hoger dan een magere 2. Wederom hadden ze de “trog” voor het “vee” gevuld die met z’n alle blij mogen zijn dat ze wat te vreten krijgen want anders kan ik het niet noemen.
Ja Bob wat ben je weer lekker negatief hoor ik iedereen denken ? Jee man je zit bij Bellator ! Om heel eerlijk te zijn maakt me dat niet zo veel meer uit. Ik wil dat mijn vechter, ongeacht wie het is de stront uit z’n lijf vecht en dan het liefst wint. Mooi dat hij of zij dan bij een bekende grote organisatie vecht, maar ben om heel eerlijk te zijn vaak net zo zenuwachtig voor een junior knokkertje die in een gymzaaltje in het idyllische plaatsje Kutstraveen in de line up staat als ik nu bij Denise ben. Er hangt nu voor Denise veel vanaf want als ze deze Engelse lelijkheid verslaat staat ze voor een “open deur” voor een titel gevecht. Ja mensen dat zou mega zijn, echt mega mega zijn. Maar goed laten we alsjeblieft niet op de zaken vooruit lopen. Denise was enthousiast over de weging. Vaak bij zo’n weging en stare down voel je hoe je tegenstander zich voelt, voel je of je zwaar aan de bak moet en of je hem of haar kan mishandelen. Voor Denies voelde dit als het laatste dus dan ben je nog meer gemotiveerd om dit ook waar te gaan maken. Dit is allemaal een beetje moeilijk uit te leggen maar elke vechter die dit leest weet meteen wat ik hiermee bedoel. Na de wederom waardeloze lunch hebben Hesdy en ik op de kamer even een paar rondjes op de vangers gedraaid. Hesdy moet natuurlijk aanstaande zaterdag 3 oktober bij Enfusion in Alkmaar vechten dus moest z’n handen even laten lopen. Nou, na het draaien was ik er ook meteen heilig van overtuigd dat dit ook zaterdag bij Hesdy wel goed gaat komen.
Om 16.00 uur waren we klaar en dan weer wachten op het avond eten wat 1000% zeker ook weer een 2 of misschien wel een 1 kreeg. Laat ik maar stoppen. Tijdens de “maaltijd” hadden wij al te horen gekregen dat de main event niet door ging en waarom, te lang verhaal waar ik jullie niet lastig mee ga vallen. Ja en welke wedstrijd ging dan nu de main event worden ? Precies, Denise haar wedstrijd. Heel heel leuk, maar om heel eerlijk te komt het op het zelfde neer, die Engels Kobold moet neer !!!!! Morgen de dag van de waarheid …………..
Mensen ik hou jullie update