Zo de quarantaine 24 uur zitten er op en wat doe je nu allemaal in 24 uur eenzame opsluiting ? Ben al blij dat de deurknop aan twee kanten van de deur zit want als je hier in Italië moet zitten waar de deurknop aan één kant (de buitenkant) zit heb je echt, echt zwaar pech.

Tja, ik zal jullie zeggen dat ik dit hele Corona circus meer dan zat ben. Gister avond om 19.00 uur kwam onze joker Rutte en clown de Jong weer live onze huiskamer binnen in Nederland. Het nieuws was, van de horeca moeten we nu echt af dus gaan we dood laten bloeden en wie er nog meer bij de hand is snijden we ook de tong af. Want hier begint het in mijn ogen allemaal een beetje op te lijken en we pikken het allemaal maar ? Om heel eerlijk te zijn weet ik ook niet zo goed wat te doen want heb de leeftijd ook niet meer om vooraan op de barricade te gaan staan. Dat geeft mij namelijk te veel stress. Ik weet, mocht ik dit toch gaan doen en de pleuris breekt uit ik daar toch weer alleen sta te schreeuwen en alleen loop te knokken met wie dan ook. Want goh wat heb ik dat vaak mee moeten maken in het verleden. Dat het bv fout ging aan een deur van welke horeca gelegenheid dan ook waar ik stond en mijn “beste” collega’s me gewoon keihard in de steek lieten. Ja en dan later op het bureau mij ook niet ff hielpen met een goed passend verhaal en ik daar dan weer met m’n bij de handte poffertjes porum alleen m’n tijd moest uit zitten. Nee de barricade krijgen ze mij niet meer op. Wij met onze school mogen nu niet meer dan 30 mensen in onze lessen hebben en niet alleen wij, eigenlijk iedereen vertelde de “Clown” en de “Joker” ons gister. Want met 40 mensen loop je namelijk veel, echt veel meer risico dan met 30 mensen ? Kijken welke mouw we hier nu weer aan gaan passen. Ik ben al blij dat we niet dicht moeten want daar had ik eigenlijk ook al rekening mee gehouden.

Ik kreeg mijn ontbijt pas om 10.45 uur (lekker op tijd) en was koud. Ik kreeg roerei, met koude worstjes, koude spek en koude toast. Nu neem ik altijd eten mee dus verhongeren gaat bij mij nooit gebeuren. Om 13.00 uur was mij quarantaine voorbij (geen Corona) dus mocht de kamer uit en moest mij direct bij het Bellator kantoor melden want had nu een rose pols bandje om die vervangen moest worden. Bij het Bellator kantoor kwam ik ook Hesdy tegen die zijn 24 uur quarantaine op zijn kamer nog moet ondergaan. Maar goed nu klopt het voor Deniese wat voor mij ook een goed gevoel is als coach.

Oké het Rose pols bandje. Rose hield in dat je de kamer niet af mocht en spot iemand jou dan met zo’n bandje ergens in het hotel word je liniarecyta naar huis gestuurd. Het polsbandje werd vervangen en kreeg nu een key koord met kaartje en foto waar je jezelf mee naar het restaurant en de training room mag verplaatsen, maar niet mee naar buiten mag gaan. Er was een coach positief getest en die, ja luister moet nu 10 dagen in quarantaine blijven in zijn hotel kamer en mag dan pas naar huis. Dat had voor mij gvd toch wel een nachtmerrie geweest. Voor hem waarschijnlijk ook denk ik eigenlijk wel. Ik moet straks 10 dagen naar Abu Dhabi voor UFC 254 waar Stefan in de line up staat, ben heel benieuwd hoe het die 10 dagen daar gaat en ook maar hopen dat ze in Abu Dhabi wat het temperaturen betreft ook mee zijn gegaan met de tijd. We hadden eerst iets gegeten in het restaurant waar Sander Schrik van Spike tv bij ons aanschoof. Ik heb met Sander regelmatig het commentaar gedaan bij UFC Events die uit werden gezonden door Veronica. Ik kan hier heel kort over zijn, gewoon een slecht restaurant. Mensen in de keuken die niet de tijd nemen voor het eten. Dat proef je eigenlijk altijd direct. Bijvoorbeeld hebben ze niet met kruiden gespeeld. Om maar een voorbeeld te nemen de kip veel te droog, groente veel te gaar en zo zou ik nog wel ff door kunnen gaan. Blij dat ik niet positief ben getest, anders had ik 10 dagen afhankelijk geweest van deze waardeloze koks. Om 16.30 uur hebben wij een workout op de vangers gedaan. Alle combinaties die wij al een ellenlange tijd trainen door nemen, Inslijpen niet moe worden, nee relaxt herhalen, één worden met wat in het geheugen zit dus dat het in de wedstrijden er zonder over na te denken uitgegooid wordt. Want, ik zeg want, wat zou het mooi zijn dat één van die combinaties zo boem op het kinnetje land van onze Kate ? Nu wil ik niet de bluf er in gooien, maar Denise slaat astronomisch hard. Ze heeft zich in het staande gevecht enorm sterk en goed ontwikkeld. Ook in het grond gevecht trouwens, maar zou toch het liefst een bloed zuivere keiharde spetter op de kin van die Engelse trol willen zien landen aanstaande donderdag. Na de workout direct naar de kamer want vinden dat wij ons zelf aan de regels waar om gevraagd wordt door Bellator moeten houden. Er was vanmiddag een coach die heel bijdehand de stad in was gegaan. Als er aan je gevraagd wordt dat niet te doen ben je in mijn ogen een Paardelul als je dit dan toch doet. Niet bijten naar de hand van het baasje zeg ik altijd en dat doe je dan toch. Je zet je vechter en de organisatie er mee voor lul dus zou het dan ook niet meer dan normaal vinden dat mocht de organisatie daar dan achter komen ze je naar huis stuurt. Na de training m’n pels gewassen, m’n haar in de krul en is nu het wachten in de kamer op het begin van het evenement.

Mensen ik hou jullie update !!!