Vandaag vroeg uit de veren voor vijf daagies Milaan voor Bellator 247 waar Denise Kielholtz uit ons team tegen Kate Jackson in de line up staat. Laat dan altijd Irma en mij twee aller liefste teckeltjes achter wat mij altijd zwaar valt. Irma moet de “kar” dan alleen trekken wat gewoon zwaar is. Gelukkig heeft ze op de sportschool een paar goede helpende handen, iets wat mij altijd wel gerust stemt. Ik ben dan ook altijd weer enorm trots bij terug komst op mijn vrouw na welke reis dan ook dat ze het dan altijd weer allemaal klaar gespeeld heeft. Dan met de trein naar het Schiphol
wat ik altijd de makkelijkste manier vindt om er te komen hoewel ik geen openbaar vervoer gozer ben. Ik vind de trein of welk openbaar vervoer dan ook echt een hel, maar voor auto’s hebben ze het op Schiphol onmogelijk gemaakt dus dan maar de trein.

Eerst op Schiphol maakte we de opnamen voor Bob’s Schietschijf wat dan ook weer humor is. Want ook hiermee moet je jezelf aan allemaal regeltjes houden. Gelukkig hadden de boys van Veronica hun huiswerk op orde en hadden alle benodigde papieren voor elkaar. Want zomaar filmen op Schiphol mag dus niet, iets wat ik niet wist. Dit ging wederom perfect en dan nu vijf daagies naar Milaan in deze op dit moment horror tijd. Niet zo zeer dat ik bang ben voor Corona, maar door al de opstakels die nu opgeworpen zijn in deze tijd. Op Schiphol werd ik van de “kast” naar een “muur” gestuurd, weer terug, maar toch weer naar het “kastje”, nee toch de “muur”. Ik heb een top konijnen camouflage mondkap, maar ik moest een ander mondkapje hebben, die dan ook niet helpt, maar dat maakt op dit moment allemaal niet uit. Dit niet helpende mondkapje koste mij “maar” €3,00 dus ook een gouden handel. Terug naar de gezondheid test waar de temperatuur dan opgemeten moet worden. Vroeger kon dat alleen met een thermometer waarvan je het kwik weer naar beneden moest schudden na gebruik. Gelukkig dat hier iets anders voor uit is gevonden want ik zag mezelf al staan met de broek op de knietjes nadat de thermometer voor mij was gebruikt bij een enorme dikke zwetende kerel met een reet vol pukkels en een goed dekkende bos haar om de bil spleet heen. Sorry meneer schrijber maar de Vaseline is op, gewoon ontspannen, rustig door ademen anders maakt u het uw zelf alleen maar moeilijker. Op zo’n moment kan ik de vooruitgang wel dood knuffelen van dankbaarheid.

Ik moest ook een formulier invullen waar je alles op bij elkaar kan liegen, maar dat maakt allemaal niet uit. Zo is het spel en zo moet het gespeeld worden. Vliegtuig zat helemaal afgetrapt. Op elkaar, door elkaar, totaal geen ander halve meter regel want we hebben allemaal een mondkapje op die niet helpt, want als je er één opzet die wel helpt riskeer je een boete. Deze kapjes zijn namelijk alleen voor de zorg. Maar naast mondkapjes hebben ook heel veel mensen een soort las kap op waar je dan wel doorheen kan kijken met daaronder dan ook nog een veiligheid  bril en in de zak desinfectie doekjes waar ze dan ongeveer om de 15 minuten hun handen mee desinfecteren ? Ja en dan zit ik in het vliegtuig wat wel een sardienen blik lijkt en denk dan aan alle horeca ondernemers, en andere ondernemers die het zo zwaar hebben door al die niet kloppende regels als ik dit zo zie.
Het is helaas op dit moment niet anders. Bij aankomst moet ik 24 uur in quarantaine op mijn kamer. Denize zit daar al vanaf zaterdag met een langere verplichte quarantaine dan ik moet aangaan en waarom dat dan is kan ik eigenlijk ook niet uitleggen zoals er zoveel niet uit te leggen is op dit moment. Ik mag haar ook niet direct zien, trainen kan dus ook minder. Ik was in de veronderstelling dat Hesdy ook mee zou gaan vandaag maar die komt morgen kwam ik later achter. Dit omdat Hesdy 3 oktober bij Infusion in Alkmaar moet vechten en zo laat mogelijk naar Italië wilde komen. Nu krijgt Hesdy en natuurlijk nooit iemand onderschatten een tegenstander die hij moet kunnen “vermoorden”. Voor Denise  ligt dit iets anders. Kate Jackson een Engelse dame en alles wat van dat eiland komt moet je, daar kan je altijd wel vanuit gaan mee aan de bak. Kate heeft 5 rondjes op ik meen Bellator 136 met de huidige kampioene gestaan die zij uiteindelijk verloor op punten. Geen flapdrollin dus, maar en dit zeg ik er direct achter aan, wel te verslaan moet zijn. We hebben aan een ontzettend goed gameplan gewerkt de afgelopen weken die Denize wel kan dromen, wat een automatisme is geworden en er in de wedstrijd uit moet gaan komen. Mocht zij heel “per ongeluk” van mevrouw Jackson winnen staat Denies heel dicht bij de battle voor de Bellator titel …… Dit zou een kroon op Irma’s en mijn werk zijn. Natuurlijk zijn er ook heel veel andere leuke kronen op ons werk in onze sportschool, maar als je iemand hebt geholpen om kampioen van Bellator te worden is toch wel een Über kroon.

Bij aankomst in Milaan niet normaal lang op mijn koffer moeten wachten. Des de verder je naar het zuiden gaat gaat ook het werk tempo naar beneden lijkt altijd wel. Vandaar dat de economie dan ook vaak een aanfluiting is naar mate we zuidelijker gaan. “Gelukkig” dat onze minister president Rutte stevig financieel afstort (van onze belasting centen) aan alles wat zuidelijker ligt  dan Belgie. Er stond na de koffer (eindelijk) van de band te hebben getrokken een snuiter keuring in het pak klaar met een Bellator bordje die mij in een dikke Mercedes S klasse naar het hotel bracht. Ja en Mercedes blijft toch altijd mijn zware favoriet. Alleen jammer dat die kwal van een Hamilton er ook in rijd. Wat ook jammer is, is dat ik niet in een andere periode naar deze stad mocht komen. Ik ben namelijk een zware fan van de Italiaanse keuken en als je ergens lekker kan eten is het wel in deze stad. Bij aankomst in het hotel werd ik opgewacht door een groep van Spike tv die het evenement van donderdag live uit gaan uitzenden. Camera’s etc en voelde me heel ff een echte Hollywood ster. Na een enorme lange medische test gehad te hebben kreeg ik direct de opdracht van Bellator om deze komende vijf dagen in het hotel te bivakkeren dus geen lekkere, goeie restaurantjes in Milaan voor Barba Pappa. Nu ga ik m’n eerste quarantaine dag maar slijten met alle films die ik gedownload heb. Misschien een beetje lezen, stukkie slapen want als je normaal een werkweek van 8 dagen hebt het grootste gedeelte van je leven is 24 uur niks doen of slapen soms best wel eens lekker.

Mensen we houden jullie update !!!